Ceník

Ceník zdravotních výkonů

nehrazených ze zdravotního pojištění

1. Celková prohlídka ………………500 Kč

(prohlídky vstupní do zaměstnání, prohlídky pro soukromé účely, pro výkony nehrazení zdravotním pojištěním-plastiky, UPT,  zbrojní pas, řidičský průkaz, zdravotní prohlídky řidiče, lodní průkaz, zdravotní průkaz,  prohlídky pro výkon povolání, sportu, cest do ciziny a jiné soukromé účely) – v některých případech hradí zaměstnavatel.

2. Výpis ze ZD, potvrzení ………200 Kč/str

výpis pro závod, pro jiné soukromé účely,

potvrzení o zdravotním stavu pro soukromé aktivity nevyžadující zdravotní prohlídku, výpis pro pojišťovny o úraze apod.

účtuje se též při ztrátě PN a vystavení kopie PN nebo jiných formulářů z bodu 1.

3. Aplikace injekce a dohled ……200 Kč

(  jedná se o aplikace vakcín nebo injekcí nepodléhajících úhradě ze zdravotního pojištění)

Nejsme oprávnění aplikovat vakcínu nebo injekci, u které není jasná doba přenášení  a která podléhá zvláštním předpisům o teplotě a uskladnění!

4. FOB–test (prevence kolorektálních nádorů) 150 Kč

(krom případů hrazených ze zdravotního pojištění )

5. Odběr krve …………………….100 Kč

(nevztahuje se na odběry vyplývající ze zdravotního řádu a v rámci dispenzárních prohlídek) – k odběru posléze nutno přičíst cenu laboratorního výkonu

6. Konzultační činnost …………..400 Kč/30 min

7. EKG a vyhodnocení …………..100 Kč

Ceník aplikace vakcín včetně ceny vakcín:

Očkování – vakcinace

Co to je: Očkování je aktivní vytváření imunity lidského organismu proti přenosným                                                  nemocem. Toho lze dosáhnout aplikací speciálně upravených látek – vakcín do lidského organismu, které obsahují speciální metodou upravené oslabené části patogenních organismů nebo jejich antigenních struktur, jejichž působením vznikne v organismu navození vybudování imunity (protilátkové ochranné bariéry) proti této nemoci.

Kdy je potřeba očkovat: V naší zemi jsou očkování povinná a dobrovolná. Mezi povinná očkování patří očkovací schéma pro dětské lékaře, zaměřené proti dětským nemocem a očkování proti tetanu. V dospělosti je nutno se pravidelně nechat přeočkovat proti tetanu (interval je 10 – 15 let po poslední vakcinaci u osob ve věku 15 – 60 let, nad 60 let pak platí interval 10 let). Při krvavém úraze, popálení nebo větším poranění je nutno očkovat již po 5 letech od minulé vakcinace proti tetanu.

Mezi dobrovolná očkování patří: Očkování proti klíšťové encephalitidě, žloutence typu A, žloutence typu B, žluté zimnici, choleře, japonské encephalitidě, rakovině děložního čípku. Všechna tato očkování může naše ordinace poskytnout.

Jsou však i vážné nemoci, proti kterým vakcinace zatím není (žloutenka typu C, AIDS, malárie, boreliosa…) V těchto případech se používá speciálních léčebných metod na specializovaných pracovištích - odděleních při infekčních klinikách.

Očkování v naší ordinaci: cena počet aplikací -základní schéma
Sezónní chřipka 300.- 1 aplikace
Klíšťová encefalitida 880.- 3 aplikace
Žloutenka typu A 1.200.- 2 aplikace
Žloutenka typu B 1.000.- 3 aplikace
Žloutenka typu A+B
1.650.-

3 aplikace
Rakovina děl. čípku dle vakc.
3 aplikace

Pozn. Ceny vakcín se mění, toto je pouze orientační cena látky+aplikace

Ceny jsou uvedeny včetně aplikace a dohledu po aplikaci.

Nejsme oprávněni aplikovat vakcíny, u kterých nelze vyvrátit

poškození v důsledku nestability teploty při přenášení!

Ceník bude průběžně aktualizován s ohledem na vývoj cen vakcín a zdravotnické práce na trhu.

Při vakcinaci přinesené vakcíny , kdy nedojde k poškození termostability vakcíny, účtujeme poplatek 200.- Kč za aplikaci a zdravotnický dohled

(netýká se výše uvedené tabulky).

**Informace k očkování proti sezónní chřipce

Hrazená péče zahrnuje poskytnutí očkovacích látek proti chřipce u pojištěnců nad 65 let věku, u pojištěnců po splenektomii nebo po transplantaci krvetvorných buněk, u pojištěnců, kteří trpí závažným chronickým farmakologicky řešeným onemocněním srdce a cév, nebo dýchacích cest, nebo ledvin nebo diabetem a u pojištěnců umístěných v léčebnách dlouhodobě nemocných nebo v domovech pro seniory, anebo v domovech pro osoby se zdravotním postižením nebo v domovech se zvláštním režimem.

Rengo s.r.o., MUDr. Pavel Věchet

drvechet@seznam.cz

Tererova 1356/6
Praha 4 - Chodov

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode