Služby

Nabídka zdravotnických služeb pro firmy:

Závodní péče standardní – nutno vytvořit smlouvu se závodem.
Vstupní, výstupní a periodické prohlídky dle příslušného ceníku.
Výhody pro podnik: znalost zdravotně pracovní problematiky lékaře u konkrétního podniku s možností cílené prevence, užší kontakt s vedením a regionální blízkost firmy.
 Závodní péče nadstandardní - viz minulý bod + přednostní ošetření bez čekání ve speciálně vyhrazených ordinačních hodinách nebo po telefonické domluvě. Platba: 800 - 1500 Kč/pacienta a rok - dle zdravotního stavu a věku pacienta. Možno též domluvit nárazově vyšetření přímo v budově podniku (při větším počtu zájemců) nebo návštěvu lékaře přímo v domácnosti pacienta.
Výhody pro podnik: viz minulé + výrazná úspora času stráveného neproduktivně ve stresujícím prostředí čekáren, možnost zprostředkování dalších specializovaných vyšetření či zákroků na renomovaných pracovištích s minimalizací časových nároků.

Nabídka zdravotnických služeb pro firmy i jednotlivce:

Preventivní programy: ( Mimo rámec všeobecného pojištění možno též u pacientů neregistrovaných ve zdejší ordinaci nebo pacientů nepojištěných. Jednorázově i v pravidelných cyklech).
Všeobecné - celkové vyšetření, měření krevního tlaku, obecná smyslová vyšetření - zejména zrak, sluch, laboratorní vyšetření např. hladiny cholesterolu, rizik vzniku aterosklerosy, jaterní testy, krevní obraz, krevní skupina testy na žloutenky, HIV, RTG vyšetření, EKG a další dle domluvy. Cena dle rozsahu 300 - 1500 Kč.

Cílené - dle převažujícího rizika při pracovním zařazení (řidiči, pracovníci v hluku, riziku infekce, zdravotní průkazy pracovníků v potravinářství apod.) v rozsahu 200 - 1200 Kč.
Další medicínské služby je možné domluvit při osobním jednání.Všechny preventivní programy obsahují pohovor, zhodnocení a doporučení případné péče, resp. upozornění na možná rizika.

Nabídka očkovacích programů pro firmy i jednotlivce:

Proti chřipce - významně snižuje nemocnost - očkuje se 1x za rok na podzim očkovací látkou dle Světové zdravotnické organizace, cena dle očkovací látky a aplikace je  300 Kč/osobu.
Proti žloutence typu A - pro pracovníky v riziku infekce, pracujícími v rizikových oblastech, před cestami do zahraničí apod. Očkuje se kdykoli 2 dávkami .
Cena dle očkovací látky včetně aplikace je dána aktuálním ceníkem
Proti žloutence typu B - přenos krevní cestou a pohlavně přenášená nemoc, očkuje se 3 dávkami kdykoli.
Cena je daná aktuálním ceníkem
Kombinovaná vakcína proti žloutenkám typu A i B - očkuje se 3 dávkami.
Cena aplikace a látky je daná aktuálním ceníkem .
Klíšťová meningitida - zánět mozkových blan přenášený klíšťaty - očkování zejména u terénních pracovníků, popř. vyskytujících se v ohrožených oblastech. Očkuje se v zimě 3 dávky .
Cena aplikace a dávky je daná aktuálním ceníkem
Další možná očkování - dle přání zejména před výjezdem pracovníků do exotických oblastí: tedy zejména tyfus, vzteklina, meningokoková meningitida, žlutá zimnice, cholera. Možné vydání Mezinárodního očkovacího průkazu. Zajištění antimalarické profylaxe, cestovní lékárny a dezinfekce pitné vody.

Rengo s.r.o., MUDr. Pavel Věchet

drvechet@seznam.cz

Tererova 1356/6
Praha 4 - Chodov

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode